איך להכין פשטידת קישואים של דסי?

במקום לדוג לכם דגים, פשוט אלמד אתכם איך להחזיק את החכה.

פשטידת הקישואים המפורסמת שלי מאוד קלה להכנה, וגם אנשים שלא אוהבים קישואים מלקקים את האצבעות לאחר סיום הארוחה.

הפשטידה דיאטטית (יחסית..) ולא מצריכה יותר מ10 דקות הכנה, שלאחריהן מתמלא הבית ריח מטעמים.

אז איך מכינים את הפשטידה?

קישואים

בשלבי ההכנה

מצרכים

  • קילו קישואים (6-7 יחידות)
  • 1 בצל לבן בינוני
  • 3 ביצים
  • 0.5 כוס שמן קנולה
  • 1.5 כוס קמח תופח
  • 1 אבקת מרק עוף
  • מלח ופלפל
יאמי!

יאמי!

שלבי ההכנה

  • לקלוף ולגרד את הקישואים לקערה גדולה
  • לחתוך את הבצל לקוביות קטנות (זהירות על האצבעות!) ולהוסיף לקערה
  • להוסיף את כל שאר המצרכים, ולערבב טוב טוב, עד שתתקבל בלילה הומוגנית (שימו לב שאתם לא שמים יותר מדי מלח…)
  • להעביר לתבנית זכוכית/ חד פעמית

למהדרין: לטגן את הבצל במעט יין לבן מוסיף המון טעם!

לחמם תנור ל180-200 מעלות מראש, למצב אפייה כמובן, ולאפות למשך 50 דק'.

לא לשכוח לחכות שיתקרר לפני האכילה, בתיאבון :)

 

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS